Hu En

Hírek

Karnagyunk rangos kitüntetése

2020. november 02.

XXIV. Európai Bordalfesztivál – Rendkívüli Magyar Különkiadás

Kedves Bor és Dalkedvelők! Immár 27. alkalommal kerül sor a Bordalfesztiválok történetében a Népek Bordalai és Táncai rendezvény megvalósítására. A rendezvény Pécsett a Zsolnay Negyed E78 rendezvényteremben 2020. szeptember 26-án 18:00 órától kerül megrendezésre.

2020. szeptember 23.

Bekerült a Pécsi Értéktárba Férfikarunk zászlója

A volt Pannon Volán Bartók Béla Férfikarnak a zászlót még 1959-ben adományozta a Közlekedési és Szállítási Dolgozók Szakszervezetének elnöksége – a városházi előterjesztés szerint – annak elismeréséül, hogy akkor a kórus már jelentős sikereket ért el a magyar kórusmozgalomban.

2020. május 14.

Kórusünnep lesz olimpiai bajnok énekesekkel

Ifjúsági kórusünnep lesz a Kodály Központban március 12-én.

2020. március 08.

Nagyszabású koncerttel vette kezdetét a Hangról hangra program

A Hangról Hangra… az ifjúsági kóruséneklésért program keretében teltházas koncertet szervezett a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége, a KÓTA.

2020. március 03.

Az Év Kórusénekese 2019

Január végén tartottuk szokásos évindító családi estünket, amelyen hagyományteremtő szándékkal első alkalommal adtuk át az Év Kórusénekese díjakat két kategóriában szeretteink körében.

2020. január 31.

Újabb KÓTA-díjas kórusunkban

Gratulálunk tagunknak, Kővári Istvánnak, aki a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége jóvoltából 50 éves megszakítás nélküli kórustagsága elismeréseként a mai napon "Kórusénekes, kórustitkár" kategóriában KÓTA-díjat vehetett át.

2020. január 26.

„Messziről magasra” – A Gandhi Gimnázium hangversenye

E szókapcsolat utal arra az útra, amit egy tehetséges diák iskolája támogatásával be tud járni, szegény falusi sorsából eljutni egy olyan színpadra, mint a pécsi Kodály Központ, együtt zenélni és táncolni olyan művészekkel, akik számukra példaképek.

2019. november 12.

Hírek és események

Hírek

További hírek

Következő

Események

Bor és dal minden kultúrában együtt jár,
de “bordala” csak a magyarnak van –
vélhetnénk.